- Aperitief Cava met amuses uit de keuken van Gozar.
Pompoensoepje met zijn garnituur.
Kort gebakken coquilles / scampi / bloemkool.
Sorbet of Jenever.
Stoofpotje van hert / gevulde aardappel / herfstgroentjes.
Dessertbord.
Mokka met snoepjes.
Menu zonder wijn 57 euro.
Menu met geselecteerde wijnen 69 euro.
Met TOPWIJNEN 14 euro supplement.
Menu wordt geserveerd per tafel -
Aperitief Cava met amuses uit de keuken van Gozar.
Witloofsoepje.
Filet van zeetong opgevuld met prei / chablissausje / rivierkreeft.
Sorbet of Jenever.
Filet van ree / wintergroentjes / gratin.
Trio van chocolade.
Mokka met snoepjes.
Menu zonder wijn 57 euro.
Menu met geselecteerde wijnen 69 euro.
Met TOPWIJNEN 14 euro supplement.
Menu wordt geserveerd per tafel - Aperitief Kirr met amuses uit de keuken van Gozar
Soepje van de maand. (zie fijnproeversmenu)
Carpaccio van rundsvlees / zongedroogde tomaten / truffelolie / parmezaan.
ofWildpastei / uienconfituur / brioche / rood fruit.
of
Warme brie / witte kool / honing / vijgen.
Filet mignon / salade / peper- of natuursausje / verse frietjes.
ofStoofpotje van ree / wintergroentjes / amandelkroketten.
of
Visfilet van de week / puree / wit van prei / witte wijnsausje.Dessert van de maand. (zie fijnproeversmenu)
Mokka met snoepjes.
Menu met geselecteerde wijnen OF dranken 59 euro.
Menu wordt geserveerd per tafel - Aperitief Cava met amuses uit de keuken van Gozar.
Kervelroomsoepje.
Scampi met Thaise curry / rode pestopuree.
Sorbet of jenever.
Filet van konijn / kruidenaardappel / kort gebakken witloof.
Bordje met lekkernijen.
Koffie met snoepjes.
Menu zonder wijn 57 euro.
Menu met geselecteerde wijnen 69 euro.
Met TOPWIJNEN 14 euro supplement.
Menu wordt geserveerd per tafel - Aperitief Jingle Bells met amuses uit de keuken van Gozar.
Roomsoepje van witloof.
Filet van griet / korstje van cantharellen / mousseline.
Sorbet of jenever.
Filet van Fazant / wildgroentjes / Champagnesausje / kroket van amandel.
Dessert in de sneeuw.
Koffie met snoepjes.
Buffet met assortiment kazen.
Menu zonder wijnen 64 euro.
Menu met geselecteerde wijnen 78 euro.
- Aperitief Champagne met amuses uit de keuken van Gozar.
Soep van verse boschampignons met garnituur.
Filet van tarbot / pastinaak / rivierkreeftjes / garnaaltjes.
Sorbet of jenever.
Filet van ree / wildgroentjes / gratin / jus.
Dessertbord.
Koffie met snoepjes.
Kaasbordje met zijn garnituur.
All-in (excl. sterke dranken en Champagnes) 115 euro tot 1 uur.
Reserveer tijdig!
- Kirr met amuses uit de keuken van Gozar.
Soepje van verse tomaten.
Filet van kalkoen met champignonsausje / aardappelkroketten / seizoensgroenten.
Crême Brûlée.
Koffie met snoepjes.
All-in (excl. sterke dranken, zware bieren en Champagnes) 38 euro.
Aangepaste menu voor vegetariërs!
- Carpaccio van rundsvlees / truffelolie / Parmesaan / zongedroogde tomaten / rucola.
of
Huisbereide gerookte zalm met zijn klassieke garnituur.Cote a los met salade / verse frietjes / en sausje naar keuze .
Peperroom / champignonsaus / bearnaise.Dame blanche
of
Irisch koffie.Menu aan 45 € p.p.
Menu wordt geserveerd per tafel - Kreeftenmenumuses uit de keuken van Gozar.
&
Halve Kreeft Belle-Vue.
&
Bisque van Kreeft en zijn garnituur.
&
Halve Kreeft met Camarqueboter gegratineerd vergezeld van Zeebrugse garnalen en pureetje.
&
Trio van Chocolade vergezeld van Vanille-ijs.Menu aan 59€ p.p.
Menu wordt geserveerd per tafel en enkel op reservatie !! - Menu zonder wijn 57 euro.
Menu met geselecteerde wijnen 69 euro.
Met TOPWIJNEN 14 euro supplement.
Menu wordt geserveerd per tafel